ajenda.dk’s fortrolighedspolitik skitserer, hvordan ajenda.dk udnytter de personlige data, du efterlader, når du besøger vores hjemmeside.

Generelt skal du være opmærksom på, at som en internet-bruger du efterlader elektroniske spor, og at dette gør det muligt for andre at spore din trafik på internettet.

Indsamling af data fra besøg på ajenda.dk hjemmeside.

ajenda.dk har løbende adgang til statistiske data om besøgende på sin hjemmeside. Det er ikke muligt at identificere de enkelte personer baseret på disse data.

Når du besøger ajenda.dk hjemmeside, er følgende oplysninger indsamlet om dig:

  • Hvilke sider du se og hvornår – dine ” elektroniske spor ”,
  • den browser, du bruger,
  • din IP-adresse, og…
  • dit brugernavn, hvis du har et.

Når du surfer på internettet, du efterlader et ”elektronisk spor”, som afslører, hvor du har været. Dette spor er genereret af din browser sende information til en server, fx “Jeg vil gerne se den side, der svarer til den adresse / / http://ajenda.dk.

De fleste browsere giver information om deres brand og versionsnummer, f.eks. Microsoft Internet Explorer version 7.0. Serveren kan derefter vende tilbage den side, du har anmodet, så det vises korrekt i din browser.

Når din browser anmoder upnweb.me, sender også yderligere data til den pågældende server , herunder din IP-adresse ( din “adresse” på internettet). Serveren derefter ved, hvor at sende den side, du har anmodet om.

Afhængigt af det operativsystem og den browser du bruger, browseren sender ofte også dit brugernavn til serveren – det brugernavn, du bruger, når du logger på din maskine.

Formål med indsamling

ajenda.dk kan benytte de ovennævnte data for at se, hvad vej du tage for at finde information på ajenda.dk.

ajenda.dk kan se, om du starter på forsiden og gå videre til de underliggende sider, eller hvis du hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine, for eksempel.

Denne information bruges kun i forbindelse med at udføre operationer, og udarbejdelse af statistikker, der kan bruges til at forbedre strukturen på ajenda.dk hjemmeside.