Så blev der lige 5 minutter til et lille indlæg, og jeg må indrømme der heller ikke fremover bliver så meget tid til indlæg her på siden, faktisk overvejer jeg en lukning af bloggen, og måske også af hjemmesiden. Beslutningen er ikke truffet endeligt endnu, ideen simrer stadig, men bloggen er vist død. Det kan være lidt af en belastning at skulle finde noget at skrive om, og jeg har ikke rigtig nogen fornemmelse af, hvor mange der læser bloggen. Her i sommerperioden er der også så meget at gøre her på matriklen, og vi bliver jo ikke yngre, ligesom der også skal være nogle ordentlige indlæg. Jeg kan se at antallet af besøg på hjemmesiden, ca. 300 daglig, er de samme, uanset om jeg skriver på bloggen eller ej, så måske er der ingen der læser bloggen. Nu går jeg i tænkeboks, så god weekend til eventuelle læsere af bloggen.

Middelaldermarked Esrum Kloster