Så må vi tro på at sommeren kommer, i hvert fald har vi i dag tæt på 20 grader, og så langt vi kan se fortsætter det fantastiske vejr. Der er kun et problem, vi har ikke mere regnvand til vores planter, så nu koster det hver gang vi skal vande, sådan er det. I morgen, påskesøndag, er det Magnus’ fødselsdag, og på næste søndag d. 28. skal Cecilie konfirmeres, og så stopper man lige op og tænker: hvor bliver tiden af, og at det er på børnebørnene, man kan se hvor gammel man selv bliver. Da jeg var barn, syntes jeg mine bedsteforældre var oldgamle, og min morfar blev kun 68, men min farfar blev dog 87. På min fars side var der nogle enkelte der blev tudsegamle. Nå, men vi glæder os til festen i det jydske. I den sidste tid har den svenske skolepige Greta Thunberg igen været ude med riven efter politikerne omkring klimaet, bl.a. har hun været i EU-parlamentet, og skældt dem huden fuld, ligesom hun har mødt paven. Hun tror sikkert paven har en direkte linje der kan hjælpe, men dybest set er det hvad man kalder symbolpolitik. Måske hun skulle kigge lidt længere end til Europa, hvor der gøres utrolig meget for klimaet, mens man i Asien er mere eller mindre ligeglad, og jeg vil slet ikke nævne Afrika, hvor de forskellige stammer er mere optaget af at bekæmpe hinanden, samt lave flere børn. I Indien er der så meget skidt og lort, og plastic, i floderne, at man kan næsten kan krydse dem tørskoet. Så kære Greta, giv asiater og afrikanere en skideballe, og ros Europa for deres indsats, som måske er formålsløs, set i lyset af ovennævnte kontinenters gambling med klimaet. Og så vil jeg, for pandaernes skyld, ikke nævne Kina, som også er nogle store miljøsvin. Men det hele løser måske sig selv, for med den befolkningstilvækst der er, er jorden, inden for ganske få år, ikke i stand til at brødføde os, og så slutter det hele i ragnarok. Godt man ikke er her til den tid. I anledning af påsken har jeg lige hørt sketchen Jesus og Jens vejmand med Monrad og Rislund, og jeg griner lige meget hver gang jeg hører dem, sørgelig at Jan Monrad ikke er blandt os mere. Slut for denne gang, god påske til alle, og nyd dagen i dag, der er den første i resten af jeres liv.