Så fik påsken en ende, og vi mås sige, en påske med det flotteste vejr i mands minde. Det er dog et problem, at vandtønderne er tomme og at der ikke kommer regn. Så når der nu skal vandes, så er det mod betaling til vandværket. Alting er knastørt, og græsplænen begynder at blive gul. Ellers har vi haft en fin påske med lidt gæster og en tur på Bakken, hvor vi fik en god frokostbuffet. I denne uge går vi åbenbart over til det nye affaldssystem, hvor vi skal sortere affaldet i forskellige rum. Det er helt fint, med sortering, men vi skal vist lige vænne os til det. I dag har vi været en tur hos notaren, og få tinglyst en fremtidsfuldmagt, så hvis en af os bliver alvorligt syg eller dement, så har den anden mulighed for at agere i stedet for. Fuldmagten er omfattet af et strengt regelsæt, der omfatter bl.a. lægeattester mm inden den kan aktiveres. I den kommende weekend går turen så til Fårup og Cecilies konfirmation. Ellers er der ikke noget på kalenderen, så vi tager det stille og roligt. De sidste par gange har jeg glemt at indsætte billeder, så her er lige et par stykker.

Ground Zero i NY 2004
Dwight D. Eisenhower-tunellen i Rocky Mountains
Mount Rushmore i South Dakota