Dagen i dag, d. 9. april, er det 79 år siden Danmark blev besat af tyskerne, og dermed ufrivilligt blev involveret i 2. verdenskrig. Der har gennem tiderne været forskellige udsendelser om perioden, og engang var der en udsendelse der hed “De fem forbandede år”. Danmark blev også af tyskerne kaldt for et latterligt lille land, og et andet navn der blev brugt var “flødeskumsfronten”, mest fordi der i starten af krigen, stort set ikke skete en skid, og der var uanede mængder af fødevarer. Senere blev der ændret noget på, hvor fredeligt krigen var i Danmark. Nå, men foråret er over os, og vi har været meget flittige i haven, også hen over weekenden. Der er blevet plantet om og skiftet jord i de forskellige krukker, så vi er godt forberedt på den kommende tid. Desværre er det i dag ret køligt på grund af vinden fra nord, og de næste nætter meldes der ned til -5 grader, så de næste nætter skal vi overdække de mest sarte planter i drivhuset, og her gik vi og troede,t det rigtige forår var kommet. Det skal retfærdigvis siges, at selv om det er køligt, så er vejret meget flot med høj sol. I dag debuterer det danske kvindelige tennishåb, Clara Tausen, på WTA-niveau, så vi skal følge kampen på TV. I modsætning til polakken Caroline Wozniacki som påstår hun er dansker, hvad hun absolut ikke er, hun er blot født i Danmark af polske forældre, så er Clara en ægte etnisk dansker. Ellers kigger vi så småt frem mod påsken, der starter i næste uge, og halvdelen af danskerne holder vel fri. På den politiske front må man sige at valgkampen er skudt i gang, senest med et pressemøde i dag, hvor venstre, med tre ministre, lige fik opridset hvad der kan forventes omkring flygtninge og indvandrere, hvis socialdemokratiske Mette Frederiksen skal være statsminister på Radikale Venstres, og dermed Morten Østergaards, nåde. Jeg ser frem til den kommende valgkamp, som vist bliver en “blodig” affære. Slut for denne gang, herunder et par billeder fra Wyoming i USA 2008. Hyg jer og nyd det gode vejr.

En meget spøjs burgerbar i Laramie
Et lokalt par som vi fik lov til at fotografere
Resten af dagen gik med at besøge Fort Laramie, som på et tidspunkt var en af de yderste forposter i krigen mod indianerne