Det føles som om man er i troperne under den årlige monsun, så meget regn er der kommet, og fortsat vil komme. Af samme årsag bliver vi inden døre, og hygger med digitale enheder. Vi følger lidt i med hvad de skøre englændere finder på i forbindelse med Brexit. Det virker fuldstændig ude af kontrol, men deres premierminister Theresa May er vist heller ikke den skarpeste kniv i skuffen. Hun dummede sig ganske voldsomt, da hun først forhandlede en aftale med på plads med EU, og så bagefter skulle have den godkendt i sit eget parlament. Enhver anden havde gjort det omvendt. Det virker da noget mere demokratisk og få aftalen på plads hjemme, inden hun tog til EU. Nu er de fuldstændig til grin, og det er vel politik når det er værst. Her til morgen har regeringen udsat de varslede afgiftsstigninger på biler, så forhandlerne må da føle sig noget til grin, da de har kørt massiv annoncering, men på den anden side har de vel fået solgt en masse biler før tid. A pro pos vejret, vil vi gerne snart have bare tørvejr, men også noget sol, så vi kan komme lidt ud. I dag har vi købt læggekartofler og plantesække, så er vi klar når vejret skifter. Jeg kan i øvrigt huske, at vi sidste år den 29. marts havde snevejr og pissekoldt vejr, og dagen efter var det forår. Vi rendte nemlig rundt ovre på Tåsinge og havde et par hyggedage. I morgen går turen til hovedstaden, Lis skal til tandlæge med Elias, han skal have en mindre operation, så går dagen med det. I går så vi ellers en forrygende tenniskamp mellem en ung canadier på bare 18 år og spanske Muguruza, og vi skal lige love for den storsnudede spanier fik ørerne i maskinen, 6-0 og 6-1, så kunne hun pakke sammen, og med en flov fornemmelse tage videre til næste turnering. Ikke mere nu, vi er snart tilbage igen.