Så fik vi slæbt os igennem endnu en weekend, og her mandag middag er det ugentlige indkøb overstået, så nu kalder sofaen. I den forløbne har vi igen været vidne til vanviddet i England omkring det såkaldte Brexit, og jeg ved godt jeg har kommenteret på det før, men det er så vanvittigt, at man tror det er løgn. I fredags strejkede skoleeleverne for at der skal gøres noget mere for at redde klimaet. Jeg har stor respekt for at de demonstrerer, men når man ser hvordan de selv mishandler naturen kniber det lidt mere med sympatien. Vi har alle set billeder fra dyrehaven og når de er færdige med at skabe sig åndssvage på diverse festivaler. Her går de bare fra alt lortet, og lader andre om at rydde op efter sig. Det er muligt at oprydning er med i en festivalbillet, men der er ikke meget samfundssind i at betale sig fra opgaven. Det er det andre også bruger, og kan næsten sammenlignes med CO2-kvoter. Udledningen bliver ikke mindre når dem der ikke udleder så meget, sælger deres overskud til andre der sviner ad helvede til. Nå, men nu til vejret, og det skulle nu, ifølge diverse meteorologer, nu være ved og være slut med regn det næste stykke tid, men det er stadig temmelig koldt. Ellers venter der en rolig uge, med meget lille aktivitet, dog håber jeg på lidt solskin så vi kan komme ud og opstarte vores vækstsæson med såning af diverse planter i drivkasser, samt lægge kartofler i spande. I aftes så vi en afsindig spændende finalekamp fra tennisturneringen Indian Wells i USA. Her var en 18 årig canadier, Bianca Andreescu, oppe imod bundsolide Angelique Kerber fra Tyskland, og selv om den unge canadier havde slået mange rutinerede spillere på sin vej frem mod finalen, var Kerber favorit, men dæleme om ikke hun fortjent slog Kerber i 3 sæt, og kunne sætte 1 mill. $ ind på kontoen, samt rykke 40 pladser op på ranglisten. Nå, i dag skulle vi gerne få leveret vores ny havemøbler, så vi er klar når sæsonen starter, det glæder vi os til. Slut for nu, vi er snart tilbage her på siden igen.

2005 i San Fransisco inden turen i en af de berømte Cable Cars