Så kom vi over en weekend med rimeligt godt vejr. Der blev ryddet op i drivhuset, blomsterne kom ud af vinterhiet i garagen, og agaverne er sat ud på deres sædvanlige plads ved flagstangen, så jo, det lugter mere og mere af forår og den dejlige lyse tid. I dag mandag har vi dog fået lidt af et tilbageslag, for det er hundekoldt og det småregner, så vi bliver inde i varmen. På den politiske front følger vi stadig med i det engelske galehus omkring brexit, hvor alting sejler, og de gør sig selv mere og mere til grin. Herhjemme har der været en helvedes debat, om den konservative Mette Abildgaard, der blev forment adgang til folketingssalen med hendes unge på armen. Jeg skal ikke gøre mig klog om det er rigtigt eller forkert, men det er en kendsgerning, at kvindemennesket i løbet af, næsten, sekunder var på de sociale medier, og så brød helvedet løs. Nu bryder jeg mig i forvejen ikke ret meget om hende, og de konservative generelt, men jeg mistænker hende for at fremprovokere situationen helt bevidst, for at kunne skabe opmærksomhed om sig selv som person. I lørdags var vi en tur inde i Køge, og på torvet var der godt fyldt op med politikere der allerede fører valgkamp, selv om der ikke er udskrevet valg endnu. Så når valget bliver udskrevet bryder der vel et ragnarok løs, og et sandt helvede af reklamer og plakater rundt omkring og alle vegne. Ellers sker der ikke så meget andet her på matriklen, ud over at vi på det seneste er plaget af katte der pisser og skider alle vegne. Det er formentlig tilflyttere der har dem med, for problemet er helt nyt for os. Nu har jeg fundet et, ret dyrt, middel der vist hjælper, men hvorfor skal vi have udgifter fordi andre mennesker vil holde kat. Nå, nok for denne gang, vi er snart tilbage igen.

Calico Ghosttown i Californien 2010
Lidt histrorik fra Calico, hvor der iøvrigt var mere end 50 graders varme den dag vi var der. Vi kunne spejle æg på bilen, hvis vi ville