Sidder i havestuen hvor der er 25 grader, og solen har skinnet hele dagen. I går var vi for en gangs skyld inde i Køge, hvor der var masser af mennesker. Lis’ datter Susanne skulle kigge på nye briller, så vi var med som “rådgivere”. Hun fandt også et lidt specielt stel, men jeg bliver altid chokeret over prisen på stel, som i dette tilfælde var godt 4000,- kr., så er det vel også betalt, og så kommer glasprisen oven i, der har de så et tilbud der hedder 50 %, men de tjener formentlig tykt på dem alligevel. Jeg må sige, at optikere, tandlæger, automekanikere, advokater og ejendomsmæglere er nogle tyveknægte. En gang i mellem har jeg dem mistænkt for at aftale priserne. I dagens gode vejr tog vi en tur på kirkegårdene, en tur til Bispebjerg i København, og en tur til Herfølge. Vi blev enige om at lade granet fra jul af blive liggende, for det er jo stadig vinter, selv om solen skinner, og det er 12 graders varme. Nu slapper vi af og glor på håndbold i TV. I ugen der kommer er der lovet flot solskin, så den står vist på udendørs aktiviteter, der er nok at tage fat på. Herunder et billede fra Monument Valley i Utah, USA. Der var gloende hedt, da vi kørte igennem i 2008.

Flot er det