Så er siden med turen fra Wien tilgængelig, og der et par billeder eller to, med de vanlige syge kommentarer. Efter vi kom hjem i fredags, har vi slappet lidt af, men i dag har vi givet den gas, der sat lys og pynt på juletræet i havestuen, julestjernen er hængt op, kort sagt, er der virkelig blevet arbejdet. De næste dage står på tur til hovedstaden, og lægebesøg, vi skal jo passe på selv, det er der ingen andre der gør. Så stille og roligt arbejder vi os hen mod jul. Vejret bærer nu ikke præg af at vi er i gang med første vintermåned, idet vi i dag har temperaturer over 10 grader. Jeg har lige fundet en opskrift på noget julegløgg, så jeg skal have købt en masse krydderier, rommen og portvinen er på plads. Ikke mere nu, for efter at have pyntet juletræ, støvsuget og opdateret hjemmesiden, er jeg flad. Hyg jer derude, det er mørkt og surt vejr.