Så kom vi til juleaftensdag, og julehelvedet nærmer sig toppunktet. Utroligt at noget, som man mener skete for 2000 år siden, kan starte dette massehysteri, selv de herboende muslimer ryger på julevognen og nasser julepakker hos de forskellige nødhjælpsorganisationer. Intet er “helligt” for disse mennesker. Her i huset tager vi den gevaldigt med ro, og vi er meget moderate omkring hysteriet. Fred og ro, er for os den bedste gave. Bare alle ungerne nu får hvad de ønsker sig, men det gør de nu nok, der er ingen smalle steder i Bredgade. Der er nogen der siger julen er hjerternes fest, og i mennesker velbehag. Det er utroligt så meget pladder som forbindes med julen. Lad os nu få overstået det, så roen kan sænke sig over landet. Det der er det allerbedste nu, er at dagene igen bliver længere, selv om det varer et stykke tid inden vi rigtigt kan mærke det. Til jer der læser dette: ha’ en glædelig jul, vi er snart tilbage her siden med nyt for alle.