Efter nogle kolde dage i Wien, er vi hjemme igen, og asap vil vi fylde en masse billeder ind på siden Wien 2018, men der er lidt travlt, så der går lige et par dage eller to. Rejsen frem og tilbage gik problemfrit, bortset fra,  da vi skulle hjem, som medførte en times forsinkelse fra Wien. Vi havde parkeret bilen i lufthavnen, og da jeg bestilte p-reservationen regnede jeg ikke med forsinkelse, og da vi skulle ankomme kl. 16.55, havde vi p-reservation til kl. 18.30, hvilket skulle være rigeligt, men av for den, det var med det yderste af neglene, for jeg kørte ud fra p-området kl. 18.25, ellers skulle der have været betalt ekstra. Vi boede meget centralt i Wien i det der kaldes “Innere stadt”, med 10 minutters gang til Hofburg, som er det store slotsområde, hvor den kejserlige familie boede, og i dette område ligger også den Spanske rideskole, men mere om det når siden bliver fyldt op. Jeg bliver altid lidt indigneret når jeg ser hvordan de såkaldte kongelige boede i gamle dage. Pomp og pragt, med flotte paladser, mens befolkningen ikke havde salt til et æg, og i perioder var ved at rådne op af sult. Se bare i også i vore dage, hvordan vores egen kongelige familie lever i overflod, mens der stadigvæk er fattige mennesker, for hvem det er en daglig kamp for at få et rimeligt liv. Nå, ikke flere sure opstød i dag, nu venter den søde juletid, så vi skal have pyntet om med diverse julehalløj, og sat lys  på juletræet i havestuen. Vejret er trist og gråt, så nu tager vi lige en lille lur, så ha’ det godt og nyd weekenden, vi er snart tilbage igen med mere brok.