Man skulle ikke tro vi er i den første vintermåned, for i stedet for sne får vi regn, meget regn. Her i huset er vi lige ved at være klar til julen, og der blev shoppet igennem i går, så nu er det vist bare brød og mælk der mangler. Der er bagt på livet løs, og i går fik jeg lavet årets juledekoration. Ellers sker der ikke ret meget her i huset i dag, men i morgen skal vi på farten igen med en tur til hovedstaden. Vi har lige set et interview med “udvisningsminister” Inger Støjberg, og det handlede selvfølgelig om det nye udlændingecenter på øen Lindholm, hvor lokalbefolkningen er meget utryg. Man kan godt forstå utrygheden, hvis man propper 125 udviste forbrydere ud på øen. Hvorfor skal vi belemres med dem her i landet? Danmark er alt for lille et land til at stille faciliteter til rådighed for den slags personer, for det er lige meget hvor man placerer dem, så er der en lokalbefolkning i nærheden. Jeg har et forslag til hvordan problemet kan løses, men det holder jeg for mig selv. Nå, nok om kriminelle asylansøgere, men bliver i dårligt humør af at tænke på dem. Nu skal det være gratis at blive begravet for medlemmer af folkekirken. Det er heller ikke et øjeblik for tidligt med alle de penge man betaler i kirkeskat. Man kan faktisk blive begravet flere gange for dette beløb, men en gang er jo nok. Ikke mere filosoferen over udlændinge og død, hjerternes fest venter i næste uge, så her er der et billede fra Wien:

En juletableau fra julemarkedet på Rådhuspladsen i Wien