Så er det snart slut på 2018, og et nyt år truer/venter, og det er da spændende hvad vi bliver vidne til. Først og fremmest venter der 2 valg, et valg til folketinget samt et valg til EU-parlamentet. Det mest interessante er folketingsvalget. Valget til EU er ret ligegyldigt, for det er en stor flok pampere der bare sidder med snablen ned i pengekassen. 2018 bød på den varmeste sommer i mange år, og vi kan se på vandforbruget, hvor meget vi manglede regn, men vi skal ikke klage, for regner det, brokker vi os også. Julen er overstået, og nu skal vi bare gennem nytårsaften, så venter hverdagene igen. Dagene længes også, selv om det varer et stykke tid inden vi kan mærke det. 2018 bød på ekstremt mange hushandler her på vejen, i alt blev der vist handlet 8 huse, så der er nye mennesker på vejen, vi fik også selv nye naboer, som vi ikke ser noget til. Vi fik skiftet de sidste dårlige døre og vinduer samt installeret nyt gasfyr, så 2019 skulle gerne blive et år med minimale vedligeholdsudgifter, samt lavere gasregning, også fordi der nu er energivinduer hele vejen rundt. Det er ordene for nu, så rigtig godt nytår til alle, og nu må vi se hvor meget jeg gider skrive her på siden i 2019, der sker jo ikke så meget her på matriklen.