Så fik vi overstået mandagens indkøb og afhentning af blodtryks apparat hos lægen. Lis er fortsat under observation efter hendes ildebefindene for at stykke tid siden. Det er hunde hamrende koldt, og vinden gør, at det føles betydeligt koldere, end det faktisk er. Så er det blevet d. 19. november og Laura i Hejls bliver 7 år. Jeg håber jeg kan få en lille snak med hende, når hun er kommet hjem fra skole. Ak ja, 7 år, tiden løber helt forfærdeligt, og det er på børnene man kan se, hvor gammel man selv bliver. Ellers er der ikke noget særligt på programmet i ugens løb. Her i dag skal der dokumenteres nogle oplysninger om min slægt. Oplysningerne er fundet på nettet, men jeg skal selv finde dem, og dokumentere i hvilke kirkebøger og folketællinger oplysningerne er fundet. Vi nærmer os så småt d. 26. november, som er dagen hvor vi rejser til Wien, en tur vi glæder os meget til. Pas nu på I ikke blæser væk derude, og tag godt med tøj på. Hej