Så fik vi smidt lidt tøj og toiletsager i kufferterne, og er vel klar til afgang. Vi har ikke nerver til at tage til lufthavnen med offentlig trafik, så der er reserveret plads til bilen i lufthavnen. Sidst vi skulle til USA, havde vi planlagt at bruge offentlig trafik til lufthavnen, og da vi skulle afsted, opdagede vi at der var store forsinkelser med S-toget, pga en nedfaldet køreledning, så det var med hiv og sving vi nåede hoved-banen, så derfra var vi nødt til at tage en taxa, og det vil vi ikke risikere en gang til. Vi har købt juletræ der er sat op i havestuen, så det er klart når vi kommer hjem igen. I går tonsede vi rundt, til forskellige ting, og herunder også til Herfølge kirkegård til mine forældres gravsted med lidt dekoration, gran har vi lagt på. Inde på byens torv var der opsat den største adventskrans jeg har set, så herunder er der et billede af vidunderet. Ellers er det en noget mørk tid, og man bliver lidt søvnig ind i mellem. Nå, men som sagt, er vi næsten rejseklar, og vi glæder os meget. Hold øje med hjemmesiden i den nærmeste fremtid, da vi regner med at lægge billeder ind af alle de smukke bygninger mm.  Slut herfra, og pas godt på jer selv derude.

Adventskrans på Køge torv