Så er vi endelig i gang med en ny uge, efter en laaaang weekend med masser af tv. Søndagens højdepunkt var da Caroline Wozniacki tabte sin første kamp i tennis i sæsonfinalen i Singapore. Vi beder til at hun ryger i første runde, den arrogante tøs. Ellers kan vi mærke at efteråret rigtig melder sin ankomst, og det blæser en halv pelikan, så alle naboens blade ligger i vores indkørsel. Må hellere bede ham om at hente dem. I fredags fik vi flyttet rundt på nogle af vores planter, så de forhåbentligt står mere i harmoni med hinanden. Vi har lige siddet og set på nyhederne om en bonde i Jylland der, efter at have vundet en sag i højesteret om en ulovlig ekspropriation, har blokeret en vej på hans ejendom med store grusbunker. Endelig en mand der tager konsekvenserne af en arrogant borgmesters optræden, og hævder sin private ejendomsret. Ellers er der ikke de store aktiviteter i denne uge, eller for den sags skyld i den nærmeste tid, så indlæg her på siden vil være meget begrænsede.  Så pas godt på jer selv derude, og husk, at dagen i dag er den første i resten af jeres liv. Slut herfra.