Vi kravler sammen inde i varmen, for vejret er absolut ikke til udendørs aktiviteter. Tv kører næsten i døgndrift i denne tid. Vi ser bl.a. sæsonfinaler i tennis, og i dag håber vi Caroline Wozniacki får en over nakken, så hun ryger ud, håbet er lysegrønt. Ellers har jeg til min store fornøjelse fået et stort gennembrud i min slægtsforskning, således at jeg nu har fundet et nyt par 4Xtipoldeforældre, så vi skriver 1713 for Jacob og 1727 for hans kone Kirsten, så jeg via dem har en tråd der fører frem til mine oldeforældre i direkte linje. Man skal være bidt af slægtsforskning for, at forstå min glæde over dette gennembrud. Det er ret svært når man er så langt tilbage, mere end 300 år, da der mangler skriftlig dokumentation i form af kirkebøger, og hvis man finder en bog er den ofte ulæselig. Nå, men weekenden truer, og vi skal nok ud og se os lidt omkring, nu må vi se hvordan vejret bliver. Det var ordene denne gang, ha’ en god weekend derude.